Camping d'Hof

Accommodaties

Binnenpad 137, 8355 BW Giethoorn Kamperen Aan het water

0521-361400 www.campingdehof.nl

Camping d'Hof

Welkom op Camping de Hof in het groene Venetië, Giethoorn. Grachtjes, meren, bruggetjes, rietgedekte boerderijen en prachtige tuinen

Welkom op Camping de Hof in het groene Venetië, Giethoorn. Grachtjes, meren, bruggetjes, rietgedekte boerderijen en prachtige tuinen bepalen het dorpsbeeld. Midden in deze unieke omgeving ligt Camping de Hof grenzend aan het meer het Bovenwiede en Nationale Park Weerribben-Wieden.

Actief recreëren in een natuurlijke omgeving voor jong en oud. Er zijn vele fiets- en wandelroutes, vaar -en kanoroutes om het gebied te verkennen. Zwemmen, vissen maar ook windsurfen, suppen en zelen behoren tot mogelijkheden op deze camping. Vanaf de camping loopt u zo langs de dorpsgracht naar de vele restaurantjes, musea en winkeltjes. Ook de omgeving van Giethoorn is bijzonder en zeker het ontdekken waard. De camping beschikt over vaste standplaatsen voor stacaravans of chalets, (seizoen)plaatsen voor toercaravans, trekkersveld aan het meer en drie trekkershutten. Op het trekkersveld ontvangen we ook groepen, zoals scholen, scoutinggroepen en families.


contact

Roeiarrangement uitstippelen

 • 1

  Kies routes

  Welke routes zijn er in de regio?

 • 2

  Kies uw boot

  Welke boten zijn wanneer beschikbaar?

 • 3

  Kies uw accommodatie

  Waar kan ik overnachten?

 • 4

  Ervaringspagina

  Lees wat andere roeiers vinden

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Update nu mijn browser!

×