De Imme

Accommodaties

Oudeweg 113, 8376 HS Ossenzijl Gezellig Huiselijk Rustig Duurzaam Natuur

06-21286789 06-12618904 www.de-imme.weerribben.eu

De Imme

De Imme: een bed & breakfast, groepsaccommodatie en sterrenwacht. Een bijzondere plek in het centrale hart van de Weerribben.

Op een idyllische locatie, in het centrale hart van de Weerribben, vindt u De Imme met een B&B, groepsaccommodatie en sterrenwacht. Het is dé plek voor wie houdt van natuur, stilte, donkere nachten, sterren en planeten. Het geluid van auto’s zul je hier niet horen. De Imme is geschikt als B&B of als groepsaccommodatie tot 10 personen. Ontbijt en, desgewenst, diner zijn bereidt van biologische ingrediënten.

In De Imme willen wij onze gasten een verblijf aanbieden waar natuur centraal staan. Om deze reden zijn er geen radio of televisie aanwezig.

Lopend en met de fiets kunt u ons bereiken via het pad langs de Kalenbergergracht. Een aanlegplaats voor boten is aanwezig. Wanneer u met de auto komt halen wij u op vanaf een voor u gereserveerde parkeerplek in Kalenberg. Fietsen voor vervoer naar de parkeerplek en omliggende dorpen staan tijdens uw verblijf gratis ter beschikking.

informatie: kamers B&B de Imme of groepsaccommodatie voor vrienden en familie


contact

Arrangementen

Zorgeloos roeien in de Weerribben

Midden in de Weerribben, omringd door meer dan 3.000 ha natuurgebied ligt B&B de Imme. Een comfortabele Bed & Breakfast pal gelegen aan de Kalenbergergracht.

Roeiarrangement uitstippelen

 • 1

  Kies routes

  Welke routes zijn er in de regio?

 • 2

  Kies uw boot

  Welke boten zijn wanneer beschikbaar?

 • 3

  Kies uw accommodatie

  Waar kan ik overnachten?

 • 4

  Ervaringspagina

  Lees wat andere roeiers vinden

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Update nu mijn browser!

×